Firmaet

Giv Dit personale en oplevelse og Din organisation et løft med Nature Event

Nature Event bygger på to grundlæggende idéer:
• Al organisationsudvikling starter med den enkelte medarbejder og den enkelte gruppe i organisationen.
• Tillid til såvel sig selv og ens nærmeste kolleger som til organisationens strategi.

Ideen er, at når den enkelte udvikler sig, udvikler hele organisationen sig, og al indlæring og udvikling bygger på tillid.

Nature Event tilbyder en lang række aktiviteter og kurser. Fælles for vore kurser er at de er tilpasset kundens behov og økonomi. Hvis I er interesseret i at sammensætte et kursus hos os, kommer en af de instruktører, I senere vil møde på kurset, til Jer for at sammensætte netop Jeres kursuspakke. Dette første møde er gratis og uforpligtende.

Nature Event har base på Munkerup Feriecenter. Vores arrangementer afholdes ved Opalsøen, nær Hammershus, på Munkerup feriecenter og Brommegaard ved Gudhjem, eller andre steder på Bornholm. Vi har også mulighed for at lave arrangementer andre steder i Danmark.

Løbende vil vi udvide med nye aktiviteter og andre tiltag.

Instruktørerne.
Firmaet har ca. 10 faste instruktører, som alle har en relevant baggrund. Vores instruktører har en god erfaring og mange af dem er uddannede i politiet, forsvaret og i det private erhvervsliv.  Instruktørerne gennemgår løbende supplerende kurser indenfor f.eks. første hjælp og livredning, sikringsteknikker m.m.
Ved større arrangementer har vi yderligere en række instruktører, vi kan trække på.

Sikkerhed.
Hvad sikkerheden angår, så kunne jeg skrive flere sider om, hvad vi gør for at holde en høj standard, men det kan siges med 4 ord: Sikkerheden er i top.

Nature Event |  Brommevej 19  |  3760 Gudhjem  |  Telefon +45 70 22 26 48  |  mobil +45 21 20 26 48  |  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.