Danmarks længste tovbane

Succesen fortsætter.

Igen i 2012 vil det være muligt hos Nature Event at prøve Danmarks længste tovbane. Vi har åbent alle ugens7dage i skolernessommerferie fra og med d. 30. juni og til og med. 19. august 2012. Alle dage er tovbanen åbenfra kl. 10.00 til 17.00.

Tovbanen er 293 meter lang og starter i ca. 50meters højde. Med en topfart på op til 70 km/t.går det mod vandet. Man rammer vandet med ca.40 km/t.

Iklædt badetøj får du monteret en klatre sele, 2stropper og 2 rebruller med kuglelejer. Du gårca. 7-8 min. til udgangspunktet. Her bliver dufastgjort til banens 2 tove. Efter en kortinstruktion, kan du tage skridtet ud overklippekanten.

Banen er opbygget af 2 stk. 400 meter langetove, som hver har en brudstyrke på 5100 kg.Hvert tov er gjort fast uafhængigt af hinanden.Tovbanen er beliggende på Nordbornholm.Mellem Sandvig og Hammershus kører man nedad Sænevej mod Hammerhavn. Midvejs holderman til højre og kører ind på parkereingspladsen.Opalsøen ligger midt mellem de høje klipper.Der er skiltet med Danmarks Længste Tovbane.

Godkendt af Force Technology som forlystelse.
Advarsel: Stærkt vanedannende.

tovbane1 tovbane2 tovbane3