Aktiviteter

Nature Event tilbyder følgende aktiviteter:

Paintball:

Som teambuilding er paintball en sjov og udfordrende opgave. Vi læggeret par snigskytter ind i området. Opgaven for gruppen er så at tilrettelæggeen udslætning af snigskytterne. Efterfølgende deler vi gruppen op i 2 ogspiller capture the flag.

 

Rapelling:

Fra klipperne ved Opalsøen kan vi tilbyde rapelling på klipperne fra18 og 43 meters højde. Fra en bro nord for Gudhjem kan vi tilbyde 20meter fri rapelling. Kursisten er under hele forløbet sikret af en uddannetinstruktør.

 

Deadslide:

Nature Event udviklede i 2000 Danmarks længste tovbane. 290 meter!!! Iført badetøj bliver man udstyret med en rapelle sele. I selen bliver der sat 2 stropper med et hjul på hver. Man begiver sig ud på en ca. 10 minutters gåtur, til man står i ca. 45 meters højde over Opalsøen. Her bliver hjulene gjort fast i 2 tove af en instruktør. Man stiller sig ud på klippekanten ognår man har fået instruktion og klartegn fra instruktøren, tager man etskridt ud over kanten. Efter ca. 20 sekunder og en hastighed på op til 55km/t. lander man i vandet med ca. 40 km/t. 270 meter nede af tovene.Tovbanen har været et sandt tilløbsstykke for turisterne de sidste 2 år, hvor der har været mulighed for at prøve den i sommerferieperioden. Tovbanen er bygget af 2 separate systemer hver med en brudstyrke på ca.5100 kg. Tovbanen er Godkendt af Teknologisk institut som forlystelse.

 

Klippeklatring:

Klatringen foregår ved Opalsøen. Klippen vi benytter er ca. 15 meter høj.Sværhedsgraden overkommelig. Klatreren er sikret via topsikring ned tilinstruktøren.

 

Træ klatring:

Klatringen foregår ved Brommegaard. Vi bruger 3 gamle egetræer med enhøjde på ca. 10 meter. Sværhedsgraden overkommelig. Klatreren er sikret via topsikring ned til instruktøren.

 

Udspring fra klipper:

Fra klipperne som omkranser Opalsøen springer vi i søen fra en højde påca. 7 meter.

 

Kommandokravl:

På et tykt tov spændt ud over en kløft skal kursisterne med anvist tekniktrække sig over kløften. Kursisten er iført rapellesele, som er gjort fast i tovet.

 

To-tovsbro.

2 tove bliver spændt på tværs af en kløft, hvorefter man under behørigsikring skal gå på det nederste tov og holde i det øverste.

 

Vandski/træk i ring:

Nature Event tilbyder vandski og træk i ring efter speedbåd. Det foregårfor det meste fra stranden ved Balka.

 

Mountainbike:

Bornholm er et suverænt sted til kørsel på mountainbike. Ruterne tilrettelægges efter kursisternes formåen og ønsker. Der kan arrangeresguidede ture eller mountainbikeorientering. Er holdet en blandet flok med forskellige forudsætninger kan der evt. arrangeres orienteringsløb, så deerfarne cyklister får de poster der ligger længst væk og omvendt.

 

Lerdueskydning:

Med en af Bornholms bedste instruktører er der mulighed for at fåafprøvet sine skydefærdigheder. Normalt gives der 5 prøveskud og derefter 10 gældende skud.

 

Bueskydning:

Med recurve- eller compound buer er der ligeledes mulighed for at testesine evner som Robin Hood.

 

Fisketur:

Bornholm kaldes også lystfiskernes paradis. Det mest ideelle for engruppe er nok en pilketur efter torsk, men en kyst tur efter havørreder ellertrolling fiskeri kan også arrangeres.

 

Dykning:

I samarbejde med Dykkercenter Bornholm, er der mulighed for at seBornholm fra ”bunden”.

 

4 WD terræn kørsel:

På en 2 km lang terræn-manøvrebane kører en uddannet instruktør medop til 6 kursister ad gangen. Banen er anlagt gennem en grusgrav, skov og passage af flere åer. Der køres op og ned af stejle skråninger så man virkelig får et indtryk af hvad bilen kan klare.

 

Actionflyvning:

Fra Rønne lufthavn er der mulighed for at få afprøvet sin flyskræk. Med Klippefly bliver i fløjet en tur ind over Bornholm. Undervejs laver piloten nogle manøvre der giver fornemmelsen af vægtløshed mm.

 

Samarbejdsøvelser:

Vi har et pænt udvalg af samarbejdsøvelser af forskellig varighed og sværhedsgrad.

 

Sejlads:

Nature Event samarbejder med ”Mester”. Mester er en 2-mastet skonnert, som ligger i Rønne. En sejltur fra Rønne forbi Hammershus til Hammerhavn er absolut en oplevelse.

 

Golf:

Bornholm har 3 golfbaner, hvor der er mulighed for at få sin første golflektion eller øve sine færdigheder.

 

Tømmerflåde:

Kursisterne opdeles i hold af 4-8 pers. En tømmerflåde bygges af de til opgaven udleverede materialer. Opgaven er løst når kursisterne har sejleten omgang på den anlagte bane i en sø. (Eller når gruppen er kommet i land på modsatte side.)

 

Kunstmaling:

Under behørig vejledning af lokal kunstner får i en lektion i tegning eller maling med akvaralfarver. Kursisterne bliver ofte positivt overraskede over skjulte talenter. En rigtig hyggelektion.

 

Ribbåd:

Nature Event kan i samarbejde med Diveline tilbyde sejlas med Ribbåd.

Aquapro har en af landets største og hurtigste ribbåde. Båden er 7,00 meter lang og ca. 3 meter bred. Båden er monteret med 1 stk. 250 hk motorer!! Passagererne (op til 12 stk.) sidder komfortabelt overskrævs på riddersæder. Båden benyttes til en anderledes oplevelse, Watercast,tuberiding, vandski, transport, sightseeing, adventure. Hvad siger i f.eks.til at komme til Christiansø på 15-20 min.??

 

Pæle klatring.

På arealet ved Brommegaard kan vi tilbyde pæleklatring. Iført klatresele og klatrehjælm, kan kursisterne prøve at nå toppen på en af vores klatrepæle. Klatreren er sikret via topsikring ned til instruktøren.

 

Forhindringsbane:

På en anlagt bane kan kursister prøve og flytte deres grænser. Banenindeholder 8 forhindringer og skal klares på tid.

 

Kamp bom:

På en 6 meter lang egetræs bom, kan 2 kursister kæmpe mod hinanden,med en skumgummi belagt stok. Robin Hood mod Little John

 

Helikopter flyvning:

I samarbejde med Heliflight han vi tilbyde hellikopterflyvning.Helikopterpilot for en dag Vi tilbyder bla. at kursisten kan få lov til atflyve helikopteren selv, med en pilot ved siden af.

 

Edderkoppe net:

Edderkoppe net, er en hold event. Alle kursister skal med hjælp fra dereshold, igennem det udspændte net. Hvert hul i nettet må kun benyttes engang.

 

Fodbold golf:

I fodbold golf er man opdelt på to hold. det gælder om at få sparket fodbolden ned i hullet. Vi spiller på en 9 hullers bane. Sjov aktivitet, som kræver mindst 4 deltagere. Banen er anlagt på mark og i skov.

 

Øvrige muligheder:

Guidede busture, sejlads med små-både langs kysterne eller kom mednogle ideer og vi fører dem ud i livet